Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Anadolu Yıldızları Basketbol takımı Uşak'ta oynanan grup maçlarını yenilgisiz olarak tamamladı ve Kütahya'da düzenlenecek olan Türkiye finallerine namağlup olarak gitme hakkını elde etti.

        Uşak'ta oynanan maçlarda Muğla'yı 88 -56, Sakarya'yı 78-41, Afyonkarahisar'ı da 71-36 gibi farklı skorlarla yenmeyi başaran Tekirdağ ekibi Kütahya'da yapılacak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

        Tekirdağ Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü Ahmet İmamoğlu, Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü Ercan Çete ve TREDAŞ Spor Kulübü Antrenörü Çiğdem Göroğlu nezaretinde çalışmalarını sürdüren Tekirdağ ekibinde, Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünden Efe Bendeş, Berkay Topçu ve Baran Çetinkaya, TREDAŞ Spor Kulübünden Erim Bozdoğa, Tuğkan Karademir, Emir Kaan İşcan, Ali Deniz Mandacı, Ediz Yavaş, Göktuğ Kılıç, Avrasya Spor Kulübünden Buğra Gökçegil, TEBİK'den Serhat Kargın ve Çorlugücü takımından Korcan Uysalcan yer alıyor.

        Tekirdağ ekibi 6-8 Nisan 2018 tarihlerinde Kütahya'da 12 takımın katılımıyla düzenlenecek olan turnuvada boy gösterecek. Buradaki maçlarda 3 grubun birincisi ile 3 grupta en iyi averaj sahibi 1 takım Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak. Türkiye finalleri ise Bilecik'te oynanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa