Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, 'Karagöz Festivali' kapsamında gerçekleştirilecek olan keyifli etkinliklere hazırlanıyor.

        24-25 Mart tarihlerinde 'Karagöz'ü olmayan çocuk kalmasın' sloganıyla gerçekleştirilecek atölyenin yanı sıra meşhur Karagöz ustası Tacettin Diker'in tasvirlerinden oluşan çok özel bir sergi de ilk kez Forum Mersin'de ziyaretçilerle buluşacak.

        19 Mart 2018 günü Forum Mersin'de açılacak özel sergide, "Yaşayan İnsan Hazinesi" seçilen üç Karagöz ustasından biri olan Karagöz sanatçısı Tacettin Diker'in tasvirleri ziyaretçilerle buluşacak. Turizm Bakanlığı'nın koleksiyonu dışındaki en kapsamlı koleksiyonun gün yüzüne çıkacağı bu özel sergi, 25 Mart 2018'e dek Forum Mersin'de gezilebilecek.

        24-25 Mart 2018 tarihlerinde saat 14.30'da Forum Mersin'in minik misafirlerini bekleyen Karagöz Atölyesi, çocuklara kendi elleriyle yaptıkları kuklalara sahip olma fırsatı sunuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa