Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş'un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, görevlendirildiği günden itibaren hummalı bir çalışma içerisine girerek, ilçede 8 kilometre sıcak asfalt daha yapacaklarının müjdesini verdi

        Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, ilçe merkezinde geçen sene yaklaşık 12 kilometre sıcak asfalt yaptıklarını hatırlatarak, 2018 yılı bahar ayı itibariyle ilçe merkezinde yaklaşık 8 kilometre daha sıcak asfalt yapılacağının müjdesini verdi. Hükümet konağı etrafında çevre düzenlemesiyle mahalle aralarındaki sokakların parke ve sıcak asfalt çalışmasını geçen sene yaptıran Çetin, bu yıl da ilçenin tüm mahalle ve çevre yollarının sıcak asfaltlı ve parkeli olacağını kaydetti. Karayolları Genel Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler sonucunda ilçeye 8 kilometre sıcak asfalt yapılacağının müjdesini veren Çetin, "Karayolları Genel Müdürümüzle güzel bir görüşmemiz oldu. Kendileri 8 kilometre sıcak asfalt yapımında yardımda bulunacaklarını ve ihaleye çıktıklarını söylediler. Biz de 8 kilometre sıcak asfaltın yapılmasını talep ettik. İnşallah tüm mahalle ve çevre yollarımızı sıcak asfalt ve parke taşları ile yapacağız. Bu yaz süresi içerisinde ilçemizde asfaltsız ve parkesiz yollarımızın kalmayacağının müjdesini buradan veriyoruz" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa