Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Belediyesi tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen 'Geleneksel Orta Okullar Arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışması'nda yarı final heyecanı başlıyor.

        Düzce Belediyesi ile Düzce il Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen bilgi yarışmasının yarı final karşılaşmaları 21 Mart Çarşamba günü yapılacak. Yarı final karşılaşmalarının ilk turunda 4 okul karşı kaşıya gelecek. Çarşamba günü saat 14:00'de yapılacak olan birinci grup yarı finalinde Hafız hasan Şen İmam Hatip Orta Okulu, Yunus Emre Orta Okulu, Akçakoca İmam Hatip Orta okulu ve Hamit Şerifoğlu Ortaokulu yarışacak.

        Yarı finalin ikinci ve üçüncü grup karşılaşmaları ise 30 Mart Cuma günü yapılacak. Genel Kültür ve bilgi yarışmasının yarı final karşılaşmaları Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde saat 14:00- 15:00 arasında yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa