Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni başarıyla tamamlayan girişimcilere belgeleri verildi.

        Siirt TSO'da düzenlenen girişimcilik eğitimi belge törenine, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, oda yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile girişimci adayları katıldı. Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, 2013 yılından itibaren İŞKUR ve KOSGEB işbirliğiyle açmış oldukları 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni başarıyla tamamlayan yaklaşık bin 500 kişiye sertifika verdiklerini dile getirdi. Kuzu, bu tür eğitimlerle girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimci adaylarını iş planı ile tanıştırarak başarılı işletmeler kurmalarını amaçladıklarını, yeni işletme kuranlara 50 bin lira hibe ve 100 bin lira da geri ödemeli faizsiz kredi desteği verildiğini söyledi. Başkan Kuzu, "Bölgemizde girişimciliğin yaygınlaştırılması çalışmaları kapsamında, Siirt TSO ve KOSGEB il Müdürlüğü işbirliği ile odamızda gerçekleştirilen 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni başarıyla tamamladınız. Sizlerin de bildiği gibi bu eğitimler yeni iş yerlerinin açılmasına ve yeni istihdam alanları oluşmasına katkı sağlamaktadır. Ülkemizin kalkınması için en büyük görevimiz üretmektir. Girişimci sayımız ne kadar artarsa üretimimiz artacak, ihracatımız artacak, istihdamın artacağını" diye konuştu.

        Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini başarıyla tamamlayan girişimci adaylarına sertifikalarını verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa