Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SDÜ öğrenci toplulukları tarafından 18 Mart'a özel mum ışıklarından oluşturulan ay-yıldız ve 'Dur yolcu' koreografisi büyük beğeni topladı.

        Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Topluluklar Şube Müdürlüğü, Siyaset ve Yönetim Topluluğu ile Kızılay Topluluğu öğrencileri tarafından, üniversitenin Radyo Televizyon Uygulama Araştırma Merkezi desteğiyle mumlarla farklı bir etkinlik yapıldı. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103.yıl dönümü münasebetiyle organize edilen etkinlik çerçevesinde bir araya gelen SDÜ öğrencileri, yaklaşık bin 750 mum kullanarak, ay -yıldız ve 'Dur yolcu' yazısı yazdılar.

        Aydınlık ortamda hazırlandıktan sonra ortalığın karanlığa dönüşmesiyle ortaya çıkan mum ışıklı koreografi, yerden farklı açılardaki kameralar ve havadan dronelarla kaydedildi. Videoda ayrıca, 'Dur yolcu, bilmeden gelip bastığın bu toprak, bir devrin battığı yerdir' seslendirmesi yer aldı.

        SDÜ'nün resmi sosyal medya hesabından yayınlanan video, kısa sürede çok sayıda kullanıcı tarafından beğenilerek paylaşılırken, yapılan çalışmayı binlerce kişi izledi. Yapılan paylaşım mesajında ise, "Topluluklar Şube Müdürlüğü,Siyaset ve Yönetim Topluluğu ile Kızılay Topluluğu, Radyo Televizyon Uygulama Araştırma Merkezinin desteği ile '18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümüne özel bir video hazırladı" ibareleri yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa