Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Kızılayı Çorlu şubesi ile Kızılay Çorlu Kan Merkezi tarafından ortaklaşa olarak kan bağışı kampanyası düzenlendi. Atatürk Meydanı'na kurulan Kızılay çadırlarında vatandaşların kan bağışları Kızılay görevlilerince kabul edildi.

        Çorlu Kan Merkezinin sadece Çorlu'ya değil Trakya bölgesinin büyük bölümüne kan tedarik eden bir merkez konumunda olması nedeniyle bu tip kan bağışı organizasyonlarının önem araz ettiğini kaydeden Kızılay yetkilileri, duyarlı davranarak kan bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür etti.

        Sağlıklı bireylerin kan vermesinin olumsuz hiçbir durum yaratmayacağının altını çizen Kızılay yetkilileri, "Kızılay'a bağışlanan kanlar bir takım tetkik ve tahlillerden geçiyor. Kan bağışına uygun olmayanların kanları alınmıyor" dedi.

        Kızılay Çorlu şubesi ile Çorlu Kızılay Kan Merkezi ekiplerince gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası gün boyu devam etti. Kampanyaya vatandaşlar da ilgi göstererek kan bağışında bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa