Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle "Şehitlerimize Yüreğimizden Ezgiler" isimli Türk Halk Müziği konseri düzenlendi. Konserde en güzel türküler şehitler için söylendi.

        Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi, "Bu ülkede huzur içinde yaşayacağımız daha güzel günler gelecek" dedi.

        Edirne Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından, 18 Mart Pazar Günü ETSO Konferans Salonu'nda, 18 Mart Çanakkale Savaşı'nda hayatını kaybeden şehitlerimize ithafen 'Şehitlerimize Yüreğimizden Ezgiler" isimli konser düzenlendi.

        Şef Yaşar Özel yönetiminde gerçekleştirilen konserde kahramanlık şarkıları ve türküleri seslendirildi.

        Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizin anıldığı konser, koronun 'Sarı Saçlım, Mavi Gözlüm' türküsünün seslendirilmesiyle son buldu.

        Şef Yaşar Özel'e teşekkür ederek çiçek takdim eden Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi, "Koromuzun ağzına, yüreğine sağlık. Hoş geldiniz. Bizleri buluşturan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a teşekkürlerimi sunuyorum. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Bu güzel ülkede huzur içinde yaşayacağımız daha güzel günler gelecek, daha huzurlu yaşayacağız" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa