Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - BALIKESİR'de Bigadiç Taşıyıcılar Kooperatifi (BİŞOKOP) üyesi TIR şoförleri, terör örgütlerinden temizleyerek Afrin'e giren Mehmetçiğe destek için 150 araçlık konvoy oluşturdu, mevlit okutup, lokma dağıttı.

        Bigadiç ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında şehitler için mevlit okutup, lokma döktüren TIR şoförleri, Türk bayrakları ile süsledikleri 150 TIR ile Cumhuriyet Caddesi'nde konvoy oluşturdu.

        BİŞOKOP Başkanı Şerif Çolak, üyelerden gelen talep üzerine Afrin'de terör örgütlerine karşı savaşan Mehmetçiğe manevi destek vermek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Tabii ki onların maddi hiçbir ihtiyacı yok. Sağ olsun devletimiz çok güçlü ama manevi olarak arkalarında olduğumuzu göstermek ve yalnız olmadıklarını hissettirmek için bir araya geldik. Tüm şehitlerimizin ruhuna mevlit okuttuk. Gazilerimize Allah acil şifalar versin. Sahada savaşan Mehmetçiğimiz olsun, güvenlik güçlerimiz olsun, sivil görevlilerimiz olsun hepsinin bir an önce burnu bile kanamadan Zaferle dönmeleri için dua ettik. Lokma hayrımız oldu. Bir de konvoy yaptık" dedi.

        BİŞOKOP tarafından düzenlenen etkinlik, mehter gösterisi ile sona erdi. 

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa