Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri'de batı illerinden uyuşturucu satmak için temin ettikleri 2 bin 943 adet uyuşturucu maddelerden extasy hap ile yakalanan 3 sanığa etkin pişmanlık hükümlerince ayrı ayrı 8 yıl 4 ay hapis, 16'şar bin 660 TL adli para cezası verildi.

        14 Aralık 2017'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kentte uyuşturucu madde ticareti yapan ve Kayseri'ye batı illerinden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri naklettikleri ihbarı yapılan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda K.A., M.K. ve M.K.'yi gözaltına alan polis ekipleri, üst ve araçlarında yapılan aramalarda, toplam adedi 2 bin 943 adet uyuşturucu maddelerden extasy hap ele geçirdi. 3 şüpheli de 'uyuşturucu madde ticareti yapma' suçundan tutuklandı.

        Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanıklar M.K. (31), M.K. (47) ve K.A. (39) ile avukatları hazır bulundu.

        3 tutuklu sanık da üzerilerine atılı uyuşturucu ticaretini kabul ederek, pişman olduklarını söylediler.

        3 sanığa da etkin pişmanlık indirimi

        Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanıklar M.K. (31), M.K. (47) ve K.A. (39)'ya 'uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan etkin pişmanlık hükümlerince ayrı ayrı 8 yıl 4 ay hapis, 16'şar bin 660 TL adli para cezası verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa