Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde hakkında arama kararı olan 9 kişi yakalandı.

        Edinilen bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından hakkında yakalama kararı olan şahıslara yönelik yapılan çalışma sonrasında 9 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında parada sahtecilik suçundan hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.A. ve ailenin korunması suçundan aranan M.Ö. polis ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

        Polis ekipleri tarafından çeşitli suçlardan dolayı arama kararı olan ve yakalanan diğer 7 kişi ise sevk edildikleri adli makamlarca serbest bırakıldığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa