Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Polis Eşleri Derneği Niğde Şubesi Başkanlığı tarafından şehit ve gazi aileleri çocukları yararına 'Gıda Kermesi' düzenlendi.

        Hüdavend Hatun Sosyal Tesislerinde düzenlenen kermese Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Niğde Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

        Niğde Valisi Yılmaz Şimşek açılışta yaptığı konuşmada: "Kermesim hayırlı olmasını diliyorum. Beklenen amaçlara hizmet etmesini diliyorum" dedi.

        Niğde Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ise: "Polis Eşleri Derneği Niğde Şubesi olarak şehit ve gazi ailelerinin çocuklarına eğitim bursu sağlamak amacıyla bu kermesi düzenledik. Bu kermesten elde edilen gelirlerimizle yüzlerce çocuğumuza eğitim bursu verilecek. Böylece bizimde çocuklarımızın yetişmesinde eğitimlerinin sağlanmasında küçükte olsa bir katkımız olacak" diye konuştu.

        Polis Eşleri Derneği Niğde Şubesi Başkanı Nurdan Cebeloğlu da: "Niğde halkın katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bize beklentimizin dışında yardım ettiler her konuda" dedi.

        Niğde halkının da katkıda bulunduğu ve polis eşlerinin evde yaptıkları pasta, börek, tatlı ve yemeklerin yer aldığı kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa