Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 103. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü programı kapsamında Kırşehir Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde saat 'Çanakkale'den Günümüze Şühedanın Gölgesinde' adlı anma programı düzenlendi.

        Kuranı Kerim Tilaveti ile başlayan programda Çanakkale şehitleri için dualar edildi. Programda konuşan Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Sezgin Akgün "Türk ordusu dünyaya nizam ve huzur getirmek için var olmuştur. Türk ordusu sadece vatanı korumak için değil mazlumada her zaman yardım etmiştir. Türk ordusu beklenendir. Afrin'de yaşanan olaylarda mazlumların Türk ordusunu gördüğünde yaşadığı sevinç bunun göstergesidir" dedi

        Belediye Baskani Yasar Bahçeci ise, "18 Marta başka bir anlam katan yeni olay yaşandı. Türk ordusu Afrin merkeze girdi. Zafer sevincimize bir yenisi daha eklendi. Terörden temizlenen her yerde huzur vardır. Bizim tarihimizde asla mazluma eziyet yoktur. Bize düzen şey, bu devletin bir parçası olan ecdadımız şehitlerimize layık olmaktır görevimizi hakkı ile yerine getirmek en büyük vatan borcudur" diye konuştu.

        Çoşku dolu geçen programda söz alan AK Parti milletvekili Salih Çetinkaya ise salonda bulunanlardan şehitlere hiçbir şekilde kimsenin laf söyletmemesini istedi. Çanakkale şehitlerini anlatan şiirler ve ilahilerin okunduğu program slayt gösterimi ile devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa