Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Balıkesir il teşkilatı "Yaşlılara Saygı Haftası" dolayısıyla yaşlı vatandaşların gününü kutladı. Ak Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, 106 yaşındaki Kadriye Özdemir'i evinde ziyaret etti.

        Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan "Yaşlılara Saygı Haftası" dolayısıyla parti binasında basın toplantısı düzenledi. AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan ve Sosyal Politakalar İşler Başkanı Kadir Dağlı ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu basın toplantısında Başkan Demiraslan, ordumuzun Afrin'de kazandığı zafere değinerek, Kahraman Mehmetçiklerimizi kutladı. Afrin'de hayatını kaybeden şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa dileyerek, "Her insan beşikten mezara kadar, ömrünün her evresinde ilgiye, sevgiye, saygıya ve insanca yaşama hakkına sahiptir. İnsanımızın hepsine bu nazarla bakıyor, yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızın güvenliğini, refahını, huzurunu temin etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Yaşlılarımızın hayat standartlarını yükseltilmesine yönelik politikalar geliştirerek, projeler üretiyoruz. Tecrübe ve birikimlerinden istifade ettiğimiz, kendilerini kıymetli bir bilgi hazinesi olarak kabul ettiğimiz değerli büyüklerimize gösterdiğimiz hürmet, hiç şüphesizi genç nesillere örnek teşkil edecek. Bu düşüncelerle, Yaşlılar Haftası'nı en samimi duygularımla kutluyor, bugünlerimizin mimarı olan değerli büyüklerimize, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömür diliyorum" şeklinde konuştu.

        "106 yaşındaki Kadriye Teyze ziyaret edildi"

        Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan ve Sosyal Politikalar Başkanı Kadir Dağlı ve üyeler Hakan Aka, İrem Bayar, Nurten Aslan, Cemile Sarıkaya ve Busemin Şeyda Yarım ile birlikte Kurtuluş savaşını yaşamış ve bugün 106 yaşında olan Kadriye Özdemir'i çarşı merkezinde bulunan evinde ziyaret ederek, ellerinden öptü. Başkan Demiraslan Kadriye Özdemir'e çiçek buketi ve hediyesini takdim ettikten sonra, Kadriye teyzeye Türk Bayrağı rozeti taktı. Kadriye Özdemir'de, Başkan Demiraslan'a Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan, Ahmet Davutoğlu ve çeşitli siyasetçiler ile çekilmiş fotolarını gösterdi. Başkan Hasan Demiraslan'da, Kadriye teyzenin ellerini öperken çekilen fotoğrafını çerçeveleterek kendisine gönderme sözü verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa