Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Maden işçileri Sendikası Kırka ve Havalisi Şubesi 11'inci Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Yapılan Genel Kurulda Şube Başkanı Yılmaz Ayrancı delegelerin oylarıyla yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

        Genel kurula, Türkiye Maden işçileri Sendikası Genel Merkez ve Şubeler Yönetim kurulları tam kadro katılırken, çok sayıda sendika, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları da katılım sağladı.

        Başkan Ayrancı, genel kurul açılış konuşmasında, çalışma hayatına ilişkin yasaların mevcut haliyle ihtiyaca cevap veremediğini ifade etti. Ayrancı, Çanakkale Şehitlerinin 103'üncü yıl dönümü dolaysıyla başta şehit Mehmetçikler olmak üzere, şehit madencilere ve tüm şehitler için dua istedi.

        Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçul ise yaptığı konuşmda, "Ülkemiz madenlerimizin ve maden işçilerimizin hak ettiği değeri görebilmesi adına kanunlarımızın vatanı ve işçileri koruyacak şekilde düzenlenmesi gerekiyor. Ayrıca, son günlerde ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne yapılan saldırılar karşısında hayatını kaybeden şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

        Konuşmaların ardından oy kullanmaya geçildi. 111 delegeden 108'inin oy kullandığı genel kurulda Şube Başkanı Yılmaz Ayrancı güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa