Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Sapanca Akademi Spor U-11 takımını makamında ağırladı.

        Başkan Yılmazer, Ulusal ve uluslararası düzeyde kulüplerin katıldığı, Antalya'da düzenlenen Hitsporder 3.WOW Kremlin Cup turnuvasında şampiyon olan Sapanca Akademi Spor U-11 takımı ve yöneticilerini makamında ağırladı. Başkan Yılmazer ziyarette yaptığı açıklamada, "Sporcu olmak ve spor yapabilmek çok önemli. Spor yapan her kim olursa olsun kötü alışkanlıklardan uzak durur ve hayata sürekli pozitif bakar, spor bir yaşam biçimidir daima devamlılık ister. Siz gençlerimizin daima yanındayız ve yanınızda olamaya devam edeceğiz, sizin başarılarınız bizleri gururlandırıyor. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum, başarılarınızı devamını diliyorum" dedi.

        Sporcularla şampiyonlukları hakkında sohbet edip, çeşitli hediyelerini taktim ettikten sonra birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa