Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yaptığı başarılı çalışmaları ile kurumların hizmet kalitesini, uzmanlığını ve güvenilirliğini tescil eden ISO 9001:2015 Kalite Belgesini aldı.

        Biga Kaymakamı Mustafa Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, İÇDAŞ Halkla İlişikler Müdürü Şerif Mutlu ve İÇDAŞ Yardımcı İşletmeler Müdürü Tuncay Tavuz ISO 9001:2015 Kalite Belgesi ve Beyaz Bayrak almaya hak kazanan İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. ISO 9001:2015 Kalite Belgesi ve Beyaz Bayrak ile ilgili bilgilendirme yapan Okul Müdürü Hayri Ulutaş, Kalite Yönetim Sisteminin uygulanması ile birlikte eğitimin her alanında amaçlarının veli, öğrenci ve diğer paydaşların memnuniyetlerini artırmak olduğunu söyledi. Ulutaş, kurum çalışanlarına moral, motivasyon sağlamak ve kurumun vizyon ve misyonu ile ortak hedefleri doğrultusunda çalışılarak tüm paydaşların memnuniyetini arttırmak olduğunu belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa