Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - DİYARBAKIR'ın Dicle ilçesi kırsalında, terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kadir Çakı´nın Beldağ köyünde yaşayan ailesine Vali Osman Varol taziye ziyaretinde bulundu. Vali Varol, Şehidin babası Bekir Çakı´ya Kuran-ı Kerim ve oğlunun fotoğrafını takdim etti.

        Geçen hafta, Diyarbakır´ın Dicle ilçesi kırsalında bölücü terör örgütüne karşı yürütülen operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kadir Çakı´nın merkeze bağlı Beldağ köyünde yaşayan ailesine Amasya Valisi Osman Varol taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde Vali Varol´a, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selami Akşit, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, Amasya İl Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Arslan eşlik etti. Amasya Valisi Osman Varol, "Şehidimizin ailesi bundan sonra bizlere emanettir" dedi. Vali Varol, şehidin babası Bekir Çakı´ya Kur´an-ı Kerim ve şehidin fotoğrafını verdi. Amasya Valisi Varol, Şehit ailesine başsağlığı diledi.

        Amasya Valisi Osman Varol, "Afrin ilçe merkezi teröristlerden temizlendi. Şehitlerimizin kanlarının yerde kalmadı. Hiçbir zaman da kalmayacak. Milletimiz ve devletimiz şehidimize ve tüm şehitlerimize şükran duyuyor" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa