Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afrin kent merkezinin kurtarılmasından sonra Kilis'in roket menzilinden çıkması, vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

        Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu tarafından dün Afrin kent merkezinin terör örgütünden temizlenmesinden sonra Kilis'in roket menzilinden çıkması Kilislileri mutlu etti.

        Terör örgütü DEAŞ ile YPD'nin 2016 ile 2018 yılında attığı roketlerle 27 kişi hayatını kaybettiği Kilis'te, vatandaşlar sınır hattının terör koridorundan temizlenmesi ile sevinç yaşadı. Kilisliler, roket menzilinden çıkılmasından memnun olduklarını ifade ederek, "Allah Türk Silahlı Kuvvetlerinden ve hükümetimizden ve devletimizden razı olsun. Kilis her zaman devletinin, milletinin ordusunun yanında olmuştur. İnşallah bundan sonra daha rahat huzurlu bir şekilde yaşayacağız" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kilis İlçeleri
        Tüm Kilis Haberleri
         Kilis

        Kilis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa