Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Sui Generis Tiyatro, Trabzon'da oynadıkları Şenlik Çıkmazı adlı oyunla izleyenlerden tam not aldı.

        Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Sui Generis Tiyatro, Akçaabat Belediyesi tarafından organize edilen 8'inci Erol Günaydın Tiyatro Günleri'nde, Şenlik Çıkmazı adlı tiyatro oyununu ile tiyatro sevenlerin beğenisini topladı. Bir Roman mahallesinde geçen olayları eğlenceli bir şekilde anlatan tiyatro oyununa; vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken müzikleri, şarkıları ve birbirinden komik karakterleri ile tiyatro oyunu salonda bulunan insanlara eğlenceli dakikalar yaşattı. İki perdelik oyunda, aynı mahallede yaşayan roman vatandaşların yaşananlar karşısındaki eğlenceli tutumu ve yaklaşımları konu edilirken seyirci, aşkı ve komediyi birlikte yaşadı. Beğeni ile izlenen oyun uzun süre alkışladı.

        Oyunu izleyenler arasında yer alan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, yaptığı konuşmasında, "Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Sui Generis Tiyatro tarafından sahnelenen bu muhteşem oyun için genç arkadaşlarımızı tebrik ediyorum ve bizlere güzel ve eğlenceli bir gece yaşattıkları için de ayrıca teşekkür ediyorum. Kendilerini başka organizasyonlarda da, aramızda görmekten mutluluk duyacağız" ifadelerini kullandı.

        Başkan Türkmen, konuşmasının ardından festivalin anısı olarak tiyatro grubuna bir plaket takdim etti. Festivalin mimarı olan Belediye Başkanı Şefik Türkmen'e sanata ve sanatçıya verdiği büyük önem için teşekkür eden Sui Generis Tiyatro Koordinatörü Hüseyin Akçar, Akçaabat Belediyesi'ne ve festivalde çalışan ve emek verenlere de teşekkür etti.

        Ayrıca keyifli bir akşam yaşayan Akçaabatlılar ise, oyunun sonunda oyuncularla fotoğraf çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa