Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'nın Büyükorhan ilçesindeki gençler Büyükorhan Gençlik Derneği (BÜGED) çatısı altında, ilçe üzerine devam eden projeler ve geleceğe yönelik yeni hedefleri bir araya gelerek masaya yatırdı.

        Toplantıda konuşan Büyükorhan Gençlik Derneği Başkanı Emrah Seyrek, "Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Hep birlikte Büyükorhan'ımız için çalışmaya devam edeceğiz. Bu ekibimizle birlikte bundan sonra güzel projelerin altına hep birlikte imza atacağız. BÜGED çatısı altında tek ama gür bir ses olup tüm potansiyelimizi ortaya koyarak, memleketin sorunlarına birlikte çözüm olabilirsek, hedefimize ulaşmış olacağız. Bundan sonra o hedefe doğru hep beraber daha sağlam adımlarla yürüyeceğiz. Birlikte bütün hedeflerimize ulaşacağız. Güzellikleri birlikte ortaya koyacağız. Gelecek BÜGED ile şekillenmeye devam edecek" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa