Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emet Belediyespor bünyesinde kurulan futbol okuluna 120 başvuru yapıldığı açıklandı.

        Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca ve Emet Belediyespor Kulüp Başkanı Faruk Deve, belediye çok amaçlı salonunda futbol okuluna yazılan çocuklarla bir araya geldi.

        Çocuklar ve ailelerine, Emet Belediyespor olarak çocuklarımızın fiziksel ve ruhsal gelişimine katkı sağlamak amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Koca, ''Tablet, bilgisayar, akıllı telefon gibi teknolojik gelişmeler çocuklarımızı ve gençlerimizi sportif ve kültürel faaliyetlerden uzaklaştırıyor. Bu durumu en az seviyeye indirme çalışmalarımız kapsamında Belediye kulübümüz bünyesinde çok sayıda gencimiz basketbol ve voleybol branşlarında spor yapma ve turnuvalara katılma imkanı buluyor. Şimdide futbol okulu ile özellikle gelişim çağındaki çocuklarımıza fırsat sunuyoruz. Belediyemiz desteği ile çocukalrımızın daha uygun şartlarda ve uzmanlar denetiminde spor yapmalarını temin ederken, hayallerini gerçekleştirme adına fırsatlar yaratmaya çalışıyoruz. Bu amaçla İzmir Altınordu spor kulübü ile gerekli girişimlerimizi yaptık. Altınordu takımı seçmelerine çocuklarımızın katılımını sağlayacağız. Gerekli malzeme ve antrenman desteği ile çocuklarımızın seçmelere en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlayacağız "dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa