Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, kentte faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılarak, görev süresi içerisinde yapılan yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

        Hesap verebilirlik ilkesine bağlı kalarak toplumun her kesimi ile bir araya gelen ve yapılan hizmetleri anlatıp fikir ve önerilerini alan Belediye Başkanı Feyat Asya, son olarak sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile buluştu. Sunay Mahallesi Şehit Polis Murat Yılmaz Bilgi Evinde düzenlenen toplantıda, Başkan Asya 4 yıl içinde şehrin kalkınmasına ve gelişimine ivme kazandıran projeleri anlattı. Zaman zaman katılımcıların sorular yönelttiği Başkan Asya, merak edilen konuları açıklığa kavuşturdu.

        Konuşmasına toplantının gerçekleştirilmesinde emeği olanlara teşekkür ederek başlayan Başkan Asya, "Sivil toplum kuruluşlarımızın, yerel yönetimler olarak bizlerin paydaşı olduğunu her zaman söylüyoruz. Onların fikir ve önerileri ile daha güzel işler yapacağımızı sürekli dillendiriyoruz. 4 yıl önce Muş Belediye Başkanı olarak bize vekalet verildiğinde, her şeyimizi istişare ederek neticelendireceğimizi söyledik. Allah'a şükürler olsun ki görev süremizin son yılına girdiğimiz bugünlerde bile bu söylemimizin gereğini yapıyoruz. Yaptıklarımız ve yapacaklarımız ile ilgili bu şehrin dinamikleri ile istişare yapıyoruz. Gelenek haline gelmesine vesile olduğumuz istişare toplantıları sayesinde paydaşlarımıza hesap sorma ve değerlendirme fırsatı sunduğumuzu düşünüyorum. Bu vesile ile şehrin derdi ile dertlenen memleket sevdalısı siz kıymetli sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizin bu organizasyonunda bulunmaktan son derece mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim" dedi.

        4 yıl içinde Muş'a çok önemli hizmetler kazandırdıklarını ifade eden Başkan Asya, "İlimizin eksik ve aksaklıklarını tespit ederek girmiş olduğumuz hizmetkarlık yolunda hiç ümitsiz davranmadık. Yapılması gerekenleri ne küçümsedik ne de fazla abartarak umudumuzu yitirmedik. Geldiğimiz nokta itibari ile stratejik planımıza uygun hedeflerimizin ötesinde başarılar elde ettik. Bu süre içerisinde her zaman halkımızla iç içe olduk. Projelerimizi başlatırken yapılacakları anlatmak üzere sahadaydık. Bugün vaat ettiklerimizin gün yüzüne çıkması ile yine halkımızın yanında olarak yaptıklarımızı anlatıp fikir ve önerilerini alıyoruz. Bu kapsamda 15 mahallemizde 'Halk Buluşmaları'nı gerçekleştirerek birinci ağızdan vatandaşlarımızı bilgilendirdik ve bunu sürdürmeye devam edeceğiz. Aynı şekilde okullarımızı, esnaflarımızı hülasa toplumun her kesimini ziyaret ederek önerileri ile ilimizin şekillenmesini sağlıyoruz. Bugün de davetiniz üzerine sizlerle bir araya geldik. Hesap verme noktasında merak ettiğiniz her şeyi sizlerle paylaşabilirim. Önerilerinizle daha güzel bir şehir inşa edeceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

        Başkan Asya, konuşmasının ardından katılımcıların sorularını not aldı. Daha sonra tüm soruları yanıtlayarak belediye hizmetleri ile ilgili kendilerini bilgilendirdi.

        Toplantıya katılan sivil toplum kuruluşu temsilcileri, davetlerine icabet eden Başkan Asya'ya teşekkür ederek, yaptıkları hizmetlerden dolayı kendisini ve ekibini tebrik ettiler. Toplantının çok verimli geçtiğini belirten STK temsilcileri, yanlış olarak bildikleri birçok konunun bu toplantı sayesinde açıklığa kavuştuğunu kaydettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa