Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği 9. Olağan Kongresi Edirne Ticaret Borsasında gerçekleşti. 3 adayın yarıştığı kongre sonucunda beyaz liste ile seçime giren Ahmet Turgay ve ekibi üyelerden 345 oy alarak yeni dönemi kazandı.

        Edirne Ticaret Borsası Konferans Salonunda gerçekleşen kongreyi, seçime neyaz liste ile giren Ahmet Turgay ve ekibi üyelerden 345 oy alarak kazandı. Seçime sarı liste ile giren mevcut başkan Tuncay Aytin ise 254 oy, pembe liste ile yarışan Oğuz Akkuzu da 192 oy aldı.

        Sonuçların açıklanmasının ardından salonda büyük sevinç yaşayan üyeler, Ahmet Turgay ve ekibini tebrik ederek büyük mutluluk yaşadı. Seçim sonunda yeni yönetime seçilen başkan Ahmet Turgay verdiği mesajda "Bugün siyaset değil gerçek üretici kazandı" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa