Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümünü kutladı.

        18 Mart 1915'de Çanakkale'de milletin büyük bir destan yazdığını belirten Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, "Bir hilal uğruna nice güneşlerin battığı yerdir bu topraklar. O gün nasıl çiğnetmediyse namusunu o nesil, sonrasındakiler de çiğnetmeyecektir elbet. Biz de bugün aynı kararlılıkla tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet uğrunda birleşen yeni nesillere yüksek öğretim hizmeti vermekten gururluyuz. Canları pahasına bize bu toprakları vatan kılan aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, büyük minnet, şükran ve hayır dualarımızla yad ediyoruz" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa