Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü ve Şehitler Günü, sabah namazında düzenlenen programda dualarla anıldı.

        Programa Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Develi Kaymakamı Murat Duru, "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferimizin 103. yıl dönümüne ithafen Develi Merkez Camii'nde sabah namazından sonra şehitlerimiz ve İslam'ın son ordusu olan Türk Ordusu için düzenlemiş olduğumuz dua programını Develimizin güzel insanları hemşehrilerim yoğun katılım gösterdi" dedi.

        Kaymakam Duru, "Sabahın seher vaktinde yoğun katılımları ile maddi ve manevi her daim Peygamber Ocağı Türk Ordu'sunun yanında olduğunu ziyadesiyle gösteren Develimizin vatanına, milletine, devletine, bayrağına ve ezanına aşık düzeyinde bağlı güzel insanları hemşehrilerimden Allah razı olsun. Rabbim Mehmetçiklerimizi her daim karada, havada be denizde ayaklarınıza taş değdirmeden muzaffer eylesin inşallah.

        Buradan eperyalizmin patronu ABD'ye, siyonizmin patronu İsrail'e, tek dişi kalmış kan emici diğer emperyalist canavarlara ve onların içimizdeki gayrimeşru çocukları ve taşeron örgütleri sizlere sesleniyoruz; And olsun ki altı dolu üstü dolu mübarek Anadolu topraklarında İslamla yoğrulmuş Necip Büyük Türk Millet'nin çocukları al yıldızlı al bayrağımızın ve minarelerimizden okunan ezan seslerinin altında sonsuza dek

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa