Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale Zaferi'nin 103. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte 50 araçlık konvoyla şehitliğe gelenler dua ettikten sonra İstiklal Marşı okudu.

        Halı Yıkamacılar Derneği üyelerinden oluşan 50 araçlık konvoy İldem semtinden yola çıkarak Kartal Şehitliğine geldi. Burada yapılan duaların ardından basın açıklaması yapan Dernek Başkanı Ersin Avşar, Çanakkale Zaferinin yıldönümü dolayısıyla toplandıklarını dile getirerek: "Kayseri Profesyonel Halı Yıkamacılar Derneği olarak bugün Çanakkale Zaferinin yıldönümü dolayısıyla toplandık. Zeytin Dalı Harekatının da ilk yıl dönümü olacak. Arkadaşlarımız ile beraber şehitlerimizi yad etmeye geldik. Biz Çanakkale Zaferinin yıldönümü dolayısıyla 50 araçlık konvoy düzenledik. Şehitlerimizin ruhu şad olsun" dedi.

        Yapılan açıklamanın ardından dernek üyeleri şehir turu attıktan sonra etkinliği sonlandırdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa