Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - BODRUM'da, pantolon kemeri ile kendisini kapıya asarak intihar girişiminde bulunan anaokulu öğretmeni Gizem Çam K. (27), kaldırıldığı hastane yaşamını yitirdi.

        Bodrum'da bir yıldır anaokulu öğretmeni olarak görev yapan Gizem Çam K., dün (Cumartesi) saat 19.30 sıralarında, eşi market işletmecisi Sabri K. (29) tarafından Gümüşlük Mahallesi'ndeki evlerinde, yatak odasının kapısına kemer ile asılı hareketsiz halde bulundu. İki yıllık evli genç kadın, eşinin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bodrum'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan genç kadın, doktorların müdahalelerine rağmen bugün öğle saatlerinde yaşamını yitirdi. Gizem Çam K.'nin cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

        Eşinin ölümüyle yıkılan Sabri K., "Eşim çocukları çok seviyordu. Çok mutluyduk. Niye böyle bir şey yaptı, hala inanamıyorum. Bir ara sıkıntıları vardı ama nedenini bana da söylemedi. Sürekli dalıp dalıp gidiyordu. 'Geçer' diye düşündüm. İşin bu boyuta varabileceğini anlayamadım, halen şoktayım" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa