Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'nın Gemlik ilçesinde yıkılan çarşı camii ve minibüs garajının bulunduğu alanlar, tarihi zeytin ağaçlarıyla donatıldı. İlçeye Kurşunlu bölgesinden getirilen yüz yıllık ağaçlar yeni bir görüntü kazandırdı.

        Zeytin ağaçlarının bölgeye naklini yakından izleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ''Zeytinin başkenti Gemlik'in merkezini de zeytin ağaçları ile donatıyoruz. Meydanımızda da tarihi 800-1000 yıl öncesine dayanan zeytin ağaçlarını tercih ediyoruz. Hızla büyüyen ve gelişen Gemlik'in özünden kopmaması gerektiğine inanıyoruz. Dışarıdan iş, tatil, ziyaret ve benzeri nedenlerle Gemlik'e gelecek vatandaşların da, zeytin deyince ilk akıllara gelen Gemlik'in adına yakışır bir çalışma yapıyoruz. Burada yüzlerde yıllık, hatta bin yıllık olduğunu tahmin ettiğimiz ağacımız var. Son getirdiğimiz ağaç, adeta zeytin adına anıt ağaç gibi olacak ve Gemlik meydanına anlam katacaktır. Rutin belediye hizmetleriyle kalmıyor, böyle çalışmaları da beraberinde yapıyoruz. Gemlik, her şeyin en güzeline layık'' dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa