Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - KAYSERİ'de son iki ayda 24 otomobil çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri, kendisini görüntüleyen gazeteciye, "Cezaevinden çıkayım, 50 otomobil daha çalacağım" dedi.

        Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde meydana gelen araç hırsılığı olaylarıyla ilgili çalışma başlattı. Çalınan bir otomobil, dün polis ekiplerince durduruldu, içindeki Y.G., B.Ö. ve S.G. gözaltına alındı. Şüpheliler yapılan sorgulamalarında, son iki ayda 24 otomobil çaldıklarını söyledi. Şüphelilerin yer göstermesiyle diğer 23 otomobil de bulundu. Çalıntı otomobiller sahiplerine teslim edildi.  

        Emniyetteki işlemlerinin ardından 3 şüpheli, sağlık kontrolü için Eğitim ve Araştırma Hastanesin'ne götürüldü. Şüphelilerden biri hastane girişinde kendilerini görüntüleyen gazeteciye, "Beni iyi çek, gazetelere de iyi yaz. Çıkayım, 50 otomobil daha çalacağım" dedi. 

        Sağlık kontrolünün ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa