Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta 7'nci haftada oturduğu liderlik koltuğundan 21 maçtır inmeyen Manisa Büyükşehir Belediyespor, Halide Edip Adıvarspor'u geriye düştüğü deplasmanda 2-1 mağlup ederek bitime 7 hafta kala en yakın takipçisiyle arasındaki puan farkını 14'e çıkarıp şampiyonluğu beklemeye başladı. Tarihinde ilk kez 2'nci Lig'e yükselmek için günleri sayan Manisa temsilcisinin 2 hafta içinde şampiyonluğunu matematiksel olarak da ilan etme ihtimali var.

        Rekorlar kırdığı sezonda Türkiye'deki 7 profesyonel ligde en çok puan toplayan, en çok galibiyet alan, takipçileriyle puan farkını en çok açan lider olan yeşil-beyazlı ekip, 2'nci Lig vizesini alıp şampiyonluğu en erken garantileyen takım olmaya da çok yakın. Manisa BŞB, bu sezon 27 haftada yalnız 3 kez yenilirken 19 maçı galibiyet, 5 karşılaşmayı ise beraberlikle bitirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa