Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya'daki bir düğün salonu işletmecisi, şehit ailelerinin düğünlerini ücretsiz yapıyor.

        Malatya'da Yalı Düğün Salonu işletmecisi Levent Aydoğmuş, şehit ailelerine örnek bir davranışla destek oluyor. Aydoğmuş, kardeşi Emrah Aydoğmuş'un da desteğiyle sahibi olduğu düğün salonunda şehit ailelerine ücretsiz düğün yaptırıyor.

        Düğün salonu İşletme Müdürü Gülendam Yılmaz, kampanyayı yeni başlattıklarını ifade ederek, "Bizler eğer bugün ülkede huzur ve mutluluk içinde yaşıyorsak dün de, bugün de cephede canlarını veren şehitler sayesindedir. Biz de şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak için böyle bir kampanya başlattık. Şehit ailelerinin düğünlerini burada ücretsiz yapıyoruz. Bu hizmet işletme sahibi Levent Aydoğmuş'un şehit ailelerine vermiş olduğu bir hizmettir" dedi.

        Kampanya fikrinin Levent Aydoğmuş ve kardeşi MHP Battalgazi İlçe Başkan Yardımcısı Emrah Aydoğmuş'tan çıktığını kaydeden Yılmaz, kampanyanın Malatya'da bir ilk olduğunu söyleyerek, herkesin şehit ailelerine destek olmasını istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa