Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selçuklu Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarına kazandırılan Mahalle Konakları, toplumsal birlik beraberlik ve dayanışmaya ev sahipliği yapıyor. Belediye tarafından Selçuklu'ya kazandırılan Selçuki Hatun Mahalle Konağında emekli vatandaşlarla bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mahalle konaklarında konuşulan konuların belediye hizmetlerine olumlu olarak yansıdığını ifade etti.

        Mahalle konaklarının kültürümüzde yer alan köy odaları mantığı ile çalıştığının altını çizen Başkan Altay, "Hanımlar lokallerinde kadın kardeşlerimizle, emekliler lokallerinde büyüklerimizle, spor ve gençlik merkezlerinde ise çocuklarımızla gençlerimizle birlikte oluyoruz. Buralarda konuşulan her fikir bizim için son derece önemli. Selçuklu'da başarılı belediyeciliğimizi istişareye borçluyuz" dedi. Belli bir takvimle esnaf, ev, cami, kıraathane ve ev ziyaretleri yaptıklarına değinen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Belediye hizmetlerini gerçekleştirirken gücümüzü aldığımız vatandaşlarımızla istişare edip ilk günkü heyecanımızla Selçuklu'ya hizmet etmek için çaba sarf ediyoruz. Yerel yönetimlerin olmazsa olmazı hemşehri ilişkileridir. Belediyemizin yaptığı tüm hizmetlerin odak noktasında bu şehirde yaşayan hemşehrilerimiz yer almaktadır. Hizmetten yararlanacaklara, hizmetten beklentilerini sormak ve ona göre planlama yapmak kaynakları en uygun kullanmamızı sağlıyor" dedi.

        "Hemşehrilerimizin yüzündeki tebessüme şahit olmak çalışma azmimizi artırıyor"

        Selçuklu'da yaptıkları yatırımların çalışma azimlerini arttırdığını belirten Uğur İbrahim Altay, "Selçuklu'da 10 ayrı merkezde emekliler lokali yaptık. Bu tesislerimizden yaklaşık 12 bin 500 hemşehrimiz yararlanıyor. Tüm tesislerimiz hemşehrilerimizin kullanımına açık. Ne kadar çok hemşehrimiz bu tesisleri kullanırsa biz o kadar fazla memnun oluyoruz. Hemşehrilerimizin yüzündeki tebessüme şahit olmak çalışma azmimizi artırıyor" şeklinde konuştu.

        Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, emekli lokalinde vatandaşlarla sohbet ederek belediye hizmetleri hakkında fikirlerini aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa