Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - BODRUM'da 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümü, gururla ve coşkuyla kutlandı.

        Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümü nedeniyle Bodrum Belediye Meydanı'nda düzenlenen törene, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi Başkanı Hasan Külcü, 45 gazi ve eşi ile denizci subaylar, askerler, öğrenciler ve STK temsilcilerinin katıldı. Törende, Bodrum Bisiklet Kulübü üyeleri de bisikletleri ile yerlerini aldı. Bazı motosiklet sürücüleri ise de motosikletlerine Türk bayrakları asarak törene geldi. Törende konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi Başkanı Hasan Külcü, "Çanakkale destanını yazan yiğitlerimizi analarımızı bacılarımı saygıyla anıyoruz. Bodrum halkı da vatan ve bayrak için milli mücadele yıllarında 600, Çanakkale'de 189, Kıbrıs'ta 4, iç güvenlikte 5 olmak üzere yüzlerce efesini, yiğidini kutsal değerler uğruna şehit vermiştir. Kahraman  şehilerimizin emaneti olan bayrak ve vatan için  kutsal nöbet sırası bizdedir. Aziz şehitlerimize  layık olmanın bilinci içinde dimdik vazife başındayız" dedi.

        Bodrum'daki törenler Heradot Kültür Merkezi ve okulların konferans salonlarında düzenlenen Çanakkale Destanı'na anlatan oratoryo ve tiyatro gösterileri ile devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa