Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının 21. Olağan Genel Kurul toplantısında mevcut Başkan Ahmet Ünal yeniden seçildi.

        Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapılan genel kurul, divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Yönetim, denetim ve bilanço gelir gider tablosunun okunup ibra edilmesinin ardından Oda Başkanı Ahmet Ünal tarafından kendilerini ibra eden oda üyelerine teşekkür edildi. Daha sonra divan Başkanı tarafından salondan ayrılmadan önce Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya söz verildi. Başkan Bakıcı, her iki adaya da başarılar dileyerek kazananın Bozüyük olması temennisinde bulundu. Adayların yönetim kurulu listelerinin tanıtılmasının ardından divan heyeti yerini İlçe Seçim Kurulu görevlilerine teslim etti. Daha sonra ilçe seçim kurulu görevlilerince oy kabinlerinin düzenlemesinin yapılmasıyla oy verme işlemine başlandı. Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının 512 üyesinden 375'inin oy kullandığı seçimde 227 oy alan Ahmet Ünal, güven tazeleyerek 3'üncü kez başkan seçildi. Diğer aday Orhan Sabutay ise 141 oy aldı. 5 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde, 2 oy da boş çıktı.

        Başkan Ahmet Ünal'ın yönetim kurulu listesinde Necati Arslan, Ayhan İnci, Mesut Çıbık, Paşa Dündar, Aziz Topal ve Ahmet Bayram yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa