Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        8 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıldönümü nedeniyle Isparta'nın Eğirdir ilçesinde anma programı düzenlendi.

        18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıldönümü nedeniyle Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Şehitliğinde anma programı gerçekleştirildi. Program Şehitlik Anıtı'na Kaymakam Abdullah Akdaş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Bozdemir, Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilcisi Hüseyin Koçaslan'ın çelenk sunumuyla başladı. Çelenk sunumunun ardından Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden aziz şehitlerin için bir dakikalık saygı duruşunda bulunul ve İstiklal Marşı okundu.

        Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı P. Bnb. Önder Hançer yaptı.

        Dana sonra Garnizon komutanlığında bulunan şehitlik ziyaret edildi, karanfil bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa