Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis'te Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümü törenleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de yürüttüğü harekatın zaferle sonuçlanması nedeniyle coşkuyla gerçekleşti.

        Suriye sınırında bulunan Kilis'te Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu tarafından Afrin kent merkezinde kontrolün sağlanması, etkinliklerin coşkulu geçmesine neden oldu. Hacı Cümbüş Kavşağı'nda protokol üyeleri, komandolar ve vatandaşlar yürüyüş gerçekleştirdi. Mehter Marşı ve kahramanlık türküleri eşliğinde yürüyüş yapan binlerce Kilisli, ellerindeki Türk bayrakları ile sloganlar atarak Cumhuriyet Caddesi'ne kadar yürüdü. Tören, Cumhuriyet Meydanı'nda çeşitli etkinliklerle devam etti. Törene Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, AK Parti Kilis milletvekilleri Mustafa Hilmi Dülger ve Reşit Polat, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, il protokolü katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kilis İlçeleri
        Tüm Kilis Haberleri
         Kilis

        Kilis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa