Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele Belediyesi'nin bu yıl 5'inci kez düzenlediği "Başiskele'yi Gez, Gör, Çek" fotoğraf yarışmasında ilçenin güzellikleri yarışacak.

        Başiskele Belediyesi bu yıl 5'incisini düzenlediği "Başiskele'yi Gez, Gör, Çek" fotoğraf yarışmasının kayıtlarını açtı. Başiskele'nin doğal güzellikleri, yapımı devam eden ve tamamlanan projelerinin fotoğraflanacağı yarışmaya amatör ve profesyonel herkes katılabiliyor. Yarışma 30 Mart 2018 Cuma günü saat 17.30 da sonlanacak. '7 Yıldızlı Kent' temasının en güzel şekilde kadraja alınacağı yarışmanın büyük ödülü ise 7 bin TL. Her katılımcının en fazla 7 eserle katılabileceği yarışmada ikinciye 5 bin TL, üçüncüye 3 bin TL ödül verilecek.

        Bu seneki yarışmada önceki senelerden farklı olarak 'En iyi haber' kategorisiyle haber fotoğrafları da alınacak. Bu kategorideki ödül 2 bin TL, jüri özel ödülü ise 1000 TL olacak. Yarışma kurulu aynı zamanda sergilemeye seçtiği en fazla 50 eserin her birine 200 TL'de sergi ödülü vermeyi planlıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa