Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - ZONGULDAK'ın Kozlu ilçesinde, bonzai kullandıktan sonra fenalaştığı ileri sürülen Erdinç D. (23), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.  

        Olay, dün gece saatlerinde, ilçeye bağlı Fatih Sitesi Mahallesi'nde meydana geldi. Erdinç D., iddiaya göre, sentetik uyuşturucu bonzai kullandıktan sonra sokak ortasında bayıldı. Yerde hareketsiz yatan Erdinç D.'yi görenler, sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Erdinç D.'yi ambulansla Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Erdinç D., doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Erdinç D.'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırılırken, polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa