Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehzadeler Belediye Meclisince Manisa eski Belediye Başkanı Aygül'ün ismi verilen Arda Mahallesindeki yenileme çalışmalarında sona gelindi. Çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Adil Aygül Parkı'nın yenilenmiş haliyle çok yakında halkın hizmetine sunulacağını belirtti.

        Şehzadeler Belediyesinin yenileme çalışmaları başlattığı Arda Mahallesindeki Adil Aygül Parkındaki yenileme çalışmalarında sona gelindi. Adil Aygül Parkının yenileme çalışmalarını büyük bir hızla ilerlediğini kaydeden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Bilindiği gibi Arda Mahallemizde Molla Şaban Camimizin hemen arka kısmında bulunan eski ismiyle Molla Şaban Parkında halkımızın yoğun talebi ile bir yenileme çalışması başlatmıştık. Geçtiğimiz aylarda yaptığımız Belediye Meclis toplantımızda da bu güzel parkımızın isminin eski Belediye Başkanlarımızdan olan ve herkes tarafından sevilen değerli büyüğümüz Adil Aygül isminin verilmesi tüm parti guruplarımızın imzası ile kabul edilmişti. Bugünkü yeni adıyla Adil Aygül Parkımızda başlatmış olduğumuz yenileme çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlanmış durumda. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde gerekli olan eksiklilerin de giderilmesi ile birlikte parkımızı hizmete açacağız. 313 bin lira bedel ile yenilemiş olduğumuz Adil Aygül Parkımızda; 231 metrekare çocuk oyun alanı kauçuk kaplama, 350 metrekare asfalt kaplama, 1 adet 36 metrekarelik kum havuzu, 1400 metrekare bitkisel toprak serilmesi,65 metrekare10x10x10 granit küptaş, 750 metrekare beton kaldırım kaplaması, 680 metrekare park içi terrazo karo, 340 metre yol bordürü çalışmalarını yaptık. Tüm bunların yanı sıra, zemin kaplamaların alt kısmına çelik hasır kaplaması yaptık. Elektrik ve sus tesisatlarını da yeniledik. Ayrıca parkımızda yaptığımız düzenleme ile 25 araçlık bir otoparkı da halkımıza kazandırmış olduk. Adil Aygül Parkımız büyük oranda tamamlanmış durumda. İnşallah en kısa sürede kalan eksikliklerinde giderilmesi ile birlikte bu güzel parkımızı halkımızın hizmetine açmış olacağız" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa