Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MÜSİAD Manisa Şubesinin haftalık toplantılarının bu haftaki konuğu AK Parti 24. Dönem Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş oldu. Yurttaş dernek üyelerine uzun ve sağlıklı yaşam ve beslenmede öze dönüş hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

        MÜSİAD Manisa Şubesi tarafından her hafta yapılan olağan toplantıların bu haftaki konuğu AK Parti 24. Dönem Manisa Milletvekilli Dr. Muzaffer Yurttaş oldu. Yapılan toplantıda Manisa'nın ekonomisinin ve ticaretinin gelişmesi için yapılan istişarelerinin yanı sıra Dr. Muzaffer Yurttaş derneğin yönetim kurulu üyelerine "Sağlıklı beslenmede öze dönüş ve asırlık çınarların uzun yaşam sırları" konulu bir sunum yaparak araştırmalarını ve bilgilerini anlattı.

        MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Mehmet Reşit Ürper de Yurttaş'a unuttukları değerleri ve yaşam tarzını hatırlatıp tekrar canlandırdığı için kendisine teşekkürlerini sundu. Ayrıca bu bilgileri sadece MÜSİAD üyelerine değil tüm Manisa'ya da anlatılması gerektiğini ve dernek olarak insanların faydasına olacak projeleri her zaman destekleyeceklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa