Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla, Döşemealtı Belediyesi özel bir klip hazırladı. İşçisinden gencine, belediye başkanından Gazi'ye kadar herkesin ortak sesi Çanakkale.

        Döşemealtı Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla özel bir klip hazırladı. Çanakkale, işçisinden gencine, belediye başkanından Gazi'ye, sporcusundan öğretmenine kadar herkesin ortak sesi ortak oldu. Klipte, kamera karşısına geçenler, Çanakkale ile ilgili bir sloganı seslendirdi. Klipte tiyatro sanatçısı Yaşar Aydınlıoğu da "Dur Yolcu" şiirini seslendirdi.

        Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümünde bu vatanı, bayrağı ve istiklali bizlere mukaddes bir emanet olarak bırakan Çanakkale şehitlerimiz başta olmak üzere, geçmişten bugüne bölünmez bütünlüğümüzü müdafaa uğruna kendini feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa