Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'te lise öğrencileri, tramvayda 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 103. yılı nedeniyle sergiledikleri gösteri ile zafer günlerini yeniden anımsattı

        Gaziantep'te Vehbi Dinçerler Fen Lisesi öğrencileri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ait Gazi Ulaş firması tarafından işletilen tramvayda düzenledikleri etkinlik ile Çanakkale ruhunu yolculara hatırlattı. Öğrenciler, Gaziantep Üniversitesi durağından Gar durağı arasında gidiş ve dönüş yolunda 2 kez gösteri sergiledi. Yolculara kahramanlık türküleri eşliğinde zafer günlerini anlatan oyun sergileyen öğrenciler, yolculara cephe hikayeleri de anlattı. Öğrenciler, durakta ise yolculara Çanakkale Savaşı esnasında askerin menüsü olan Buğday Çorbası ve Hoşaf ikram etti.

        Yolcular ise Çanakkale Savaşı'nın gerçekleştiği dönemi adeta yeniden yaşadıklarını belirterek, öğrencilere ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa