Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 26. haftasında Elazığ İl Özel İdare, evinde karşılaştığı Edirnespor'u 19 sayı farkla 79-60 mağlup etti.

        Elazığ İl Özel İdare Spor Salonu'nda oynanan maça etkili başlayan Elazığ ekibi ilk periyodu 26-13'lük üstünlükle tamamladı. İkinci periyotta etkili oyununu devam ettiren mavi-beyazlılar, devre arasına 48-30 önde girdi.

        Mücadelenin üçüncü periyodunda misafir ekip toparlansa da bu periyot Elazığ İl Özel İdare'nin 57-52'lik üstünlüğü ile geçildi. Mücadelenin son periyodunda rakibine sadece 8 sayı fırsatı tanıyan Elazığ ekibi salondan 79-60'lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

        Elazığ İl Özel İdare'de Sharon Houston kaydettiği 23 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Edirnespor'da Molly'nin 18 sayısı mağlubiyeti engelleyemedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa