Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10'uncu Grup 21'inci hafta müsabakasında Kütahya temsilcisi Tavşanlı Moymulspor, Feriköyspor maçının gözlemcisinin maçı takip ederken tribünde sigara içmesi tepkilere neden oldu.

        Kütahya ekibi Tavşanlı Moymulspor'un cezası nedeniyle Bilecik Edebali Stadı'nda seyircisiz oynanan müsabakada Feriköyspor, Tavşanlı Moymulspor karşı karşıya geldi. Maçın gözlemcisi İzmir bölgesinden eski Hakem Serkan Özkan maç başlamadan depreme uygun olmayan tribünlerin Şeref Tribünü diye tabir edilen yere bir adat sandalye koyarak maçı seyretmeye başladı. Özkan'ın maçın 30 ve 70'inci dakikalarında cebinden çıkardığı sigarayı yakarak içmesi tepkilere neden oldu. Stat içinde sigara içilmez levhasının da olduğu görülürken, maçın gözlemcisine hiçbir görevlinin müdahale etmemesi gözlerden kaçmadı.

        Öte yandan maçı izleyen gelen yöneticilerin de depreme uygun olmayan statta hakem giriş çıkış kapısını yanına korunaklı yapılan alan içerisindeki sandalyelerde izlediler. Bu sırada bazı yöneticilerin de maç sırasında bu alanda sigara içmesi gözlerden kaçmadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa