Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto 1'inci Lig'in 26'ncı haftasında evinde konuk ettiği Tetiş Yapı Elazığspor'a 3-0 mağlup olan Gaziantepspor'da teknik direktör Faik Demir, bundan sonra Gaziantepspor'un geleceği için çalışacaklarını ifade ederek şunları söyledi:

        "Bugünün Gaziantepspor'u ölmüştür. Üzülerek söylüyorum ki bundan sonraki amacımız Gaziantepspor'un geleceğini kurtarmak. Bu kulübün kapısına kilit vurulmasın istiyoruz. Sahaya geldiğimiz zaman ise rakibimizin iyi bir takım olduğunu zaten biliyorduk. İlk yarı kırmızı karta kadar genelde de iyi mücadele oldu. Çocuklar ellerinden geleni yaptılar. Taktik disipline bağlı kaldılar. Ne söylediysek en iyi şekilde yapmaya çalıştılar, kırmızı karta ve penaltıya kadar. Biliyorsunuz genç oyuncular gol yedikten sonra çok çabuk oyundan düşebiliyorlar onları toparlamak biraz süre alıyor. Golü de yedikten sonra zaten tamamen oyundan düştük. Skor her şeyi gösteriyor. Elazığspor'u tebrik ediyorum."

        HÜSEYİN KALPAR: STRESLİ BİR MAÇ OLDU

        Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise, "Tabii ki bu maç bizim açımızdan stresi bol bir maç oldu. Kazanmamız gerekiyordu. Kazanmamız için de en az rakip kadar mücadele etmemiz, rakip kadar koşmamız gerekiyordu. İlk yarıda bunu çok fazla sahaya yansıtamadık. Özellikle rakibin 10 kişi kalması bizim şansımız, bunu kabul etmemiz lazım. İkinci yarıda golü bulduktan sonra daha rahat oynayan ve stresi üzerimizden atan, daha rahat bir görüntü çizdik. Play-Off'un içinde olmak için bu tür maçları kazanmak gerekir. Şimdi izin var izni iyi kullanıp daha sonraki maçlara iyi hazırlanarak sonuna kadar mücadelemizi sürdürmemiz bizim için önemli. Manisa maçı var daha sonra Bolu maçı var içeride oynayacağımız iki Adana maçı var. Son kalan maçlarımızı sonuna kadar kazanma arzusu içerisinde, sürdüreceğiz. Büyük ihtimalle Play-Off'un içende kalırız diye düşünüyorum"  açıklamasını yaptı.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

        - Faik Demir'in açıklamaları

        - Hüseyin Kalpar'ın açıklamaları

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa