Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, trafikte emniyet kemeri takılmasına dikkat çekmek amacıyla örnek bir çalışmaya imza attı.

        Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı bünyesindeki gençler, Nevşehir'in en işlek caddelerinde emniyet kemeri takan sürücülere şeker ve araç kokusu hediye ettiler. Milli İrade Caddesi, Lale Caddesi ve Hükümet Konağı ön kısmında yer alan trafik ışıklarında, 'Ülkü Ocakları Türk Milletinin Emniyet Kemeridir' yazısını ve hediye ile kendilerine yaklaşan gençleri görünce kısa süreli şaşkınlık yaşayan sürücüler, gençleri tebrik etti.

        Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, "Toplum yararına ne varsa biz o işin içerisindeyiz. Yaptığımızı son çalışmada emniyet kemerine dikkat çektik. Görevlendirdiğimiz gençlerimiz trafikte emniyet kemeri takan araç sürücülerine şeker ve Ocağımızın logosunun yer aldığı araç kokusu hediye ettiler. Bu çalışmamız da, tıpkı diğerleri gibi büyük ilgi gördü. Özellikle emniyet güçlerimiz bu anlamlı çalışmaya desteklerini esirgemedi. Herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Herkes şunu iyi bilsin isterim ki; Ülkü Ocakları Türk Milletinin Emniyet Kemeridir" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa