Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - ÇANKIRI'da hasta taşıyan ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu 6 kişinin yaralandığı kaza, Mobese kamerasına yansıdı.

        Kaza, geçen Çarşamba günü gece saatlerinde Otogar kavşağında meydana geldi. Çankırı'dan Ankara'ya hasta taşıyan Hüseyin Erbaş (39) yönetimindeki 34 JV 7316 plakalı hasta nakil ambulansı, Kemal Özdemir (31) yönetimindeki 18 DN 133 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Kemal Özdemir, yanındaki Cemile Özdemir (51), Mehmet Yamanda (9), Firdevs Özge Yamanda (27) ve Polat Özdemir (6) ile hasta nakil aracında bulunan İbrahim Mehmetoğlu (62) yaralandı. 

        Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Ambulanstaki hasta ise başka bir ambulansa alınarak, Ankara'ya götürüldü. 

        Bu arada kaza anı, bölgedeki bir Mobese kamerasına yansıdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa