Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Mobil başkan' olarak bilinen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin dört bir yanındaki vatandaş buluşmalarına devam ediyor.

        'Halil İbrahim Sofrası' buluşmaları ile her hafta vatandaşlarla bir araya gelen Özkan, 3D vizyonu kapsamında doğum, düğün ve defin gibi vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmayı sürdürüyor. Özkan, gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde, iletişimin ve ortak aklın önemini her fırsatta dile getiriyor. Özkan, 'Halil İbrahim Sofrası' kapsamında her hafta güne merkez ve kırsal mahallelerde başlıyor. Sabah namazı sonrası mahalleliyle bir araya gelen Özkan, mesai başlangıcını vatandaşlarla birlikte yapıyor.

        Vatandaşlarının iyi ve kötü günlerinde, her anında yanında olma gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Özkan, 3D vizyonu çerçevesinde, ilçede yeni doğum yapan vatandaşların evlerine kadar gidilerek tebriklerin iletildiğini belirtti. Özkan, miniklerle birlikte kitap okuyarak, topluma kitap okumanın önemini anlatıyor. Özkan, okuma sonrası ise sağlıklı beslenmenin önemine vurgu yapmak için miniklere salçalı ekmek ikramı yapıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa