Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Erenköy'den sonra, Karapınar Mahallesi sakinleriyle buluştu.

        Karapınar Mahalle Muhtarı Mustafa Gazi Uzun tarafından düzenlenen ve mahallenin sorunlarının ele alındığı toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Her kesimden ve farklı siyasi görüşe sahip olan vatandaşların katıldığı toplantıda, Karapınar'ın sorunları tartışıldı. Karapınar'ın sorunlarının son 4 sene içerisinde çözülmediğinden yakınan vatandaşlar, Volkan Doğan'ı soru yağmuruna tuttu.

        "4 senedir sorunları çözmede bir arpa boyu yol alınmadı"

        Vatandaşların sorunlarının çözümünde, son 4 sene içerisinde ilerleme olmadığını kaydeden Doğan, Odunpazarı Belediyesi'nin elindeki yetkileri kullanamadığını belirtti. Doğan, "Bölgeye son 4 sene içerisinde bir katkı sağlayamayan Odunpazarı Belediye başkanı, TOKİ'yi suçlayarak kendisini aklamaya çalışmaktadır. Belediye başkanı deyim yerindeyse, topu TOKİ'ye atarak kendisini kurtarmaya çalışıyor. Ancak biz kendisine topu atmıyoruz. Çünkü 4 sene içerisinde Karapınar'ın sorunlarını çözmek konusunda bir arpa boyu yol alamayan bir zihniyetin, önümüzdeki bir sene içerisinde hiçbir şey yapmayı beceremeyeceğini çok iyi biliyoruz" dedi.

        "Sorunlarınızı kimin çözmediğini aklınıza not edin"

        Karapınar'da yaşanan gelişmeleri belgeleriyle vatandaşlara anlatan Doğan, Karapınarlıların çok daha iyi yaşam koşullarını hak ettiğini vurguladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda vatandaşlar Doğan'a pek çok soru yöneltti. Vatandaşlar "Söylediklerinizde haklısınız. Fakat bundan sonra ne yapacağız?" diye sordu. 2019 seçimlerine çok az kaldığını belirten Doğan, 6 ay sonra seçim sathına gireceklerini açıkladı. Son 4 senedir elinde bütün yetkiler olmasına karşın, sorunları çözemeyen bir yönetim anlayışının, önümüzdeki 6 ayda hiçbir şey yapamayacağını belirten Başkan Doğan "2019 seçimine bir şey kalmadı. Bu arada sorunlarınızı kimin çözemediğini, sizleri kimin umursamadığını aklınıza not edin. 2019'dan sonra Karapınar'ın sorunlarını CHP'lisiyle, MHP'lisiyle, Saadet Partilisiyle, BBP'lisiyle birlikte hep beraber çözeceğiz. Kısaca hangi kesimden ve siyasi görüşten olursa olsun, el ele ve gönül gönüle vererek, Karapınar'ın hak ettiği dönüşümü gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa